onsdag 26 augusti 2009

Inget bajs denna morgon heller!

Inatt sov vi ända fram till 06:45 innan första "pipet" kom från köket och när vi kom ned så stod välkomst kommitén och viftade på svansarna. Vilken syn! Inspektion i hagen, inget bajs men två pölar. Jättebra killar!! Husse tog ut dom medans jag städade upp efter dom och såg till att de jade maten serverad när de kom in. Gizmo är ett matvrak! Han kastar sig över maten och glufsar i sig det och det är inte undra på att han är en klump. Skall kanske låna Mojo få äta först nästa gång så att han får det han vill ha så kan Gizmo ta resten. Snacka om skillnad mot Milo som bara nosade på maten och gick därifrån. Med honom fick vi lura med leverpastej och falukorv inblandat med maten för att få honom att äta lite ia lla fall. MEn han var snabb på att lära sig att plocka de goda bitarna först ... Suck! Nåja, det gick ju bra för idag är han riktigt stilig och äter bra.

Klockan är nu 08:36 och de sover igen så vi har lite lugnt nu framför datorerna med varsin kop té.

09:15 Min man tog ut valparna då de ätit och busat en del och blev rastlösa. Mycket riktigt de gjorde ordentligt ifrån sig och fick massa beröm. Nu försöker de att sova men det är lite ylande för de vill en vara ensamma trots att de har varandra. Mojo går mycket bättre i kopplet mot vad Gizmo gör. Med honom får man verkligen vara lite hårdare med innan han ger efter och lyder.

Min man åkte på shopping tur 12:30 för att inhandla prylar för hundgården. Nu måste den bli gjord med tre hundar. Det går ej att ha tre hundar springande lös i trädgården och hålla koll på dom och rädda rabatterna samtidigt, så hundgården är nu ett måste.

Det har regnat hela dagen och gör det fortfarande vilket gör att Milos prommisar blir korta, för han gillar ej att bli blöt. Efter att även varit ute med valparna så har det varit tredje världskriget här med dom i köket. HIMMEL vilket LIV!! men vid 13:30 började dom lugna ner sig, men det varade i tio minuter sedan var de igång igen. Vilken tur vi måste ha haft med Milo för så här vild var inte han. Men det kan ju ha att göra med att han var ensam.
14:00 stod jag ej ut längre utan det var sista utvägen igen för att få tyst på dom. Jag klev in i hagen cih vips låg de vid mina fötter och somnade!!! Tänk att man måste "natta" dessa två innan de somnar. Nåja, nu är klockan 14:14 och det är tyst.....................h ä r l i g t......

Min man kom hem med nästan allt som behövdes men kunde ej få tag på märlor för att spika fast nätet runt hundgården. Men han kan ju börja med att gjuta pålarna först.

Tre kiss pölar har det blivit idag inne men oj vad mycket dom gjort ute. Gizmo bajsar för tre hundar men så äter han för tre hundar. Ett riktigt matvra är han och en liten klump. Hoppas det går över snart så att vi ej får en flodhäst till Whippet.

Gizzmo är en riktig bråkstake och nästan "mobbare" så det blir att vara hård mot honom så han ej tar över regeringen här. Jag har idag varit extra hård mot honom så han fattat att nu är det bra ett tag. Stackars Mojo har fått fläskläpp av Gizmo idag, så går jag ej in och avbrytter deras "lek" så blir det riktigt illa, för Gizmo är så mycket större och starkare än lilla Mojo och har inte så mycket att komma med många gånger. Det har hänt ett par gånger idag att han nästan hoppat över hagen för att komma ur och till oss istället. Om inte Gizmo lägger om stilen snart så blir det inte roligt för Milo. Vi vill INTE få en hund som kommer att Mobba Milo, för då lär det bli stor risk för återköp av honom. Men vi får hoppas det ej behöver gå så långt. Har vi tur så kanske Milo sätter honom på plats istället när han blivit större och kan börja leka med Milo som just nu är på tok för hård mot valparna.

Min man köpte även leksaker till dom och Milo samt lite "godis" till Milo så han ej känner sig utanför.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar