måndag 21 april 2014

Välkommen VIP för en test period!

Det har varit en lång tid sedan jag skrev här och det visar sig vara Facebooks fel. Allt skrivs där istället för i mina bloggar, men jag skall försöka bli bättre på den saken.

Nu har vi i alla fall fått hem en tredje Whippet (VIP) som vi skall ha på besök i 4 veckor. Han behöver ett nytt hem och då vi har hans bror så tyckte vi att detta skall vi självklart hjälpa till med. ÄVen den andra hunden kommer från samma uppfödare så det var nog inte så svårt (hoppas jag) att låta oss även få ta hand om VIP. SÅ i Fredags åkte vi ner till Stokholm för att hämta hem lilla VIP som är 4 år och det går så bra så, bättre än vi någonsin hade räknat med, och det är vi glada över. Våra två har inte helt accepterat honom ännu så de ligger ej och sover ihop, men det är nog bara en tidsfråga. VIP är en otroligt fin, lugn och cool hund och så vältränad så vi är väldigt nöjd med honom. Han går som en dröm i koppel men vi skall vänja av honom med att hoppa upp på bänkar och bord mm för det får inte våra göra. Sängarna och sofforna är ok, men inget annat.  Han var otroligt matte-kär så det var naturligt att han tydde sig till mig direkt och följer mig hela tiden. Då min man flög till England i morse så är jag nu ensam med alla tre och har inga problem alls med det då VIP är så lugn som han är och prommenaderna går fint utan bråk så inga problem här inte Smile

Så hur ser denna kille ut då ? hör jag er säga Winking smile Här är några bilder av honom och våra. Det är VIP som är bakom våra två och med tassen uppe.

P1120350

P1120356

P1120379

Här är pojkarna Milo, Mojo och VIP.

2014-04-21 09.44.40

Nu kan vi bara hoppas att allt kommer att gå bra så att när testperioden är över så får vi köpa loss honom och han blir våran.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar