måndag 14 december 2009

Smått och Gott

Den senaste tiden har varit glädjande då Mojo har börjat lugna ned sig lite från allt valp bus och Milo och Mojo blir allt mer vänner för var dag som går. Något som är riktigt rart är när det är matdags. Av någon anledning så äter de oftast ur en skål och då valpmaten (skall gå över helt till det senare). Milo går oftast först till maten, äter en stund och går bort för att släppa fram Mojo. När Mojo har ätit klart så går Milo tillbaka och avslutar det. Det är som om han ser till att Mojo får sitt så äter han vad som är kvar. Han är som en riktig far till honom.

Mojo kan nu även hålla sig längre nu än tidigare vilket känns skönt det med. De sover med oss i sängen om nätterna men där är det lite stökigt ibland, för Milo vill vara så nära oss som möjligt och gärna uppe på kudden med oss och Mojo är inte dum han heller och försöker att bit för bit åla sig upp han med, men två stycken uppe vid kudden är för mycket. Så det blir ofta att man vaknar flera gånger om natten för att flytta ned dom till fötterna, men i natt så fick faktiskt Milo gå ner och sova i korgen, för han var hopplös. Men så fort husse klev upp så hoppade Milo upp till mig. Bless him.

Ögoninfektionen tycks nu vara borta och vi hoppas den stannar borta nu, för det är så tråkigt att se deras ögon röda och irriterade samt geggiga. Kan inte vara skönt alls.

MiloOchMojoLeker

Technorati Tags:

1 kommentar:

  1. Visst är det mysigt med hundarna i sängen, men vad är det med kudden? Min första hund snodde alltid kudden ifrån mig under natten, så när jag vaknade på morgonen så hade jag ett litet hörn medan hon låg ihoprullad på resten av kudden.

    SvaraRadera