fredag 13 november 2009

Milo attackerad av en Jack Russel

Milo blev attackerad av en Jack Russel i morse som kom flygande från en tomt, lös!!!

Den kom emot oss skällande och jag försökte se ägaren och så hörde jag ägaren skrikande och svärande på hunden som började smyga fram emot oss och nu morrande och visade tänderna. Jag ställde mig framför Milo för att skydda honom och var berädd att "sparka" undan den  lilla skiten om han försökte något och då blixtrade det till. Jacken kastade sig emot Milo som försökte komma undan och jag snurrade runt och försökte få Milo ifrån hunden och Jacken hade lyckats kasta sig upp mot Milos hals men i samma stund kom ägaren fram och fick tag på hunden och fick honom att sluta och skrek åt hunden att gå tillbaka. Jag kollar upp Milos hals och det blev bara skrapmärken som var röda men ingen punktering i skinnet. Så där står jag och undrar vad för slags hundägare är detta? Som för det första låter en ilsken Jack vara lös och sedan inte kunna se mig i ögonen eller s fråga om det gick bra för Milo. Ingenting! Han bara chasade Jacken tillbaka till sin van och åkte iväg med en himla fart. Antagligen sen till jobbet!!! En sådan person skall ej ha hund. Så nu kommer jag att hålla ett öga på honom för han bor i närheten av oss, så den vägen kommer jag ej gå ned för längre.

Tänk hur illa det kunde ha gått!! Och jag var så nära att sparka den lilla skiten till högre makter, Inte så illa att jag dödat den men ni förstår nog vad jag menar. Andra tanken var att släppa Milo och lyfta Mojo, men som ni vet, en Jack ger ej upp och den hade jagat Milo som i sin tur kunde ha blivit överkörd på vägarna, så jag ville ej riskera den saken.

1 kommentar:

  1. Mina Cavalierer har också blivit attackerade av Jack Russel, så nu skäller de ut varenda terrier, när vi möter någon.
    Vilken tur att det gick bra trots allt, mycket skum ras, även om det finns fina och trevliga hundar av den rasen också. Beror väl som allt annat på hurdan ägaren är.
    Jag hoppas att Milo inte blir rädd för terriers i framtiden. Men du gör nog helt rätt att undvika den promenaden i framtiden. Varför utsätta dina hundar för den risken igen.

    SvaraRadera