lördag 5 september 2009

Utställningsdagen i Högbo

Då vaknade vi vid 06:00 tiden av att gästerna rörde på sig och då rörde vi på oss med. Ut med valparna, torka kiss, fixa frukost medans gästerna packade ned allt och stuvade bilen full, klara för att åka till Högbo och tävla.
Vi bestämde oss för att komma till utställningen vid 10:00, då Whipparna börjar sitt och att vi fick se hur det går till. Vi åkte dit och det visade sig att greyhounden höll på och whippetarna kommer efter dom.

Vi tittade ett tag först på Greyhounden och på Whippet valparna innan vi gick till marknaden för att se vad de har att erbjuda medans vi väntade på att Allette och Bettan skulle ut med hundarna. Det fanns inte mycket att se på på marknanden men vi kom hem med en Whippet hängare smidesjärn med tre krokar som vi hänger kopplena på.

De hade annat fint men vi hade ej pengarna. Men vi fick en lapp med e-mail och tele ifall vi ville beställa efteråt. Hon håller på att bygga en hemsida.

Vi köpte tre leksaker också till dom, tre för 100:- Den Milo har låter som en ko 2-3 gånger om man släpper den i golvet.

 
 

Här visar Bettan en fin Greyhound som jag ej vet namnet eller ägaren på, men fin är den.

Så var det dags för Whippet hundarna och Bettan börjar med Abbe.


Så väntar vi på resultatet..... de fick gå vidare....
Tyvärr kunde vi ej stanna längre för vi kunde ej låta våra hundar vara ensamma längre, så vi åkte hem. VI skulle ha åkt lite senare så vi hann med alla whippets. Intressant var det i alla fall.
Så, när vi kom hem räknade vi med högar av bajs och sjöar av kiss, men det var bara en pöl och OJ vad duktiga de varit och de var så glada alla tre att se oss. Så vi tog ut alla tre på en promenad och det gick så bra så! Bäst var Gizmo och Milo ihop, men Mojo och Milo gick bra det med, men inte lika bra som Gizmo. Men det kommer... Mojo kommer att bli lika duktig att gå med Milo han med.
Jag vill tacka Allette och Elisabeth (Bettan) för all hjälp, tips de givit oss under deras besök och vi önskar de all lycka med hundarna och hoppas få besök av dem igen.
Nu väntar vi med spänning på hur tävlingen gick.
Kram på er båda!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar