onsdag 9 september 2009

Tuff natt!

Blev väckta straxt efter 01:00 av att det gnälldes från köket. Min man öppnade dörren och det stank bajs igen, trots att de varit ute ganska sent kvällen innan och gjorde ifrån sig. Nåja. Min man torkade bajs och moppade kiss medans jag försökte få ordning på mina kroppsdelar så att jag kunde ta mig ned för trapporna utan att slå ihjäl mig. Min man sade att jag ej behövde gå upp utan att hankunde ta hand om det, men jag kände att det kunde jag ej göra. Så jag snubblade ner för trapporna och tog ut valpen som satt kvar och väntade (vet ej vilken det var, tror det var Mojo), och lunkade ut genom dörren. Vi vandrade runt trädgården så de fick göra ifrån sig, gav dom beröm och vinglade in igen. Valparna åkte in i hagen och vi upp till sängen igen. Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...................

Klockan ringde 07:00, bläääääää Oj vad trötta vi var, men min man skulle in till Gävle för att ha ett möte med Manpower, så det var bara att kliva upp. Ut med valpar och sedan Milo och då fixade jag frukosten till min man och en kopp té till mig.

Den sedvanliga soff stunden.
Jag kan ligga fint på Milos plats i soffan.

TV är intresant och spännande.
Även jag Mojo kan ligga fint på soffan.
Nu är jag så trött att jag vill sova ett tag.
Jag sover på Mattes arm för det är så mysigt.
Utslagna valpar efter TV tittande.
 TV är bra sömnmedel för två valpar.

De har kissat inne två gånger idag redan (klockan är 12:59) så jag hoppas jag slipper mera pölar. Nej, två pölar till och klockan är 14:06. Nu sover de och klockan är 23:11 och jag kan räkna in en pöl till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar