måndag 21 september 2009

Nästan en perfekt dag till

Ytterligare en fantastisk dag här med valparna förutom en liten sak. Utbrytarkungen Mojo lyckades hoppa över hagen i köket (igen) och hamnade i köket övriga utrymmen för att leka i, Men det ville han inte utan det var husse och matte som lockade. Min man hörde ljud som lät som om det var grinden in till köket som rasslade vilket visade sig vara rätt. Där satt han brevid en liten kisspöl och såg lycklig ut för att han lyckats komma över hagen ingen.

Idag är det Husses födelsedag, men inget party inte. Vi hade ju firandet i helgen, men marshaller tändes uppmed uppfarten och grannen löft på hatten och grattade, så det var trevligt.

Husse köpte dörr gängor för att kunna fixa dörren in till hundgården så att man kan stänga in hundarna och ej behöva passa dom medans dom leker där. Skall bli härligt att se det klart.

Kvällspromenaden runt i byn går jättebra med valparna, men när Milo är med är det en ordentlig dragkamp och det gör verkligen ont i händerna efter ett tag. Himmel vad dessa små kan dra.

Gizzmo spydde för andra gången idag och vad innehöll det tro? jo! SAND, jord mossa och en och annan träflisa. Den hunden! Får sätta munkorg på honom snart..... skojar bara...... ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar