tisdag 22 september 2009

Hundgården och Rumsrenheten.

Här händer det saker nu både inne och ute!

Inget kissande eller bajsande inne längre sedan fredags morgon och jag tror att det är den stängda burens förtjänst. Så snart kan vi kanse börja prova att låta buren vara öppen ibland under nätterna, men inte ännu på ett tag.

Promenaderna i koppel går jättebra utom dragandet naturligtvis. Det är som att hålla två oxar i koppel när Milo går framför dom. Allt Milo luktar på måste valparna kolla upp och lukta på dom med *ler*.
Inkallelsen är fortfarande jobbig för Gizmo men inte Mojo. Men vi kämpar vidare.

Hundgården börjar ta form nu och det är riktigt roligt. Får se hur långt han hinner innan snön. Krypinnet behöver ju ej fixas nu eftersom det börjar bli för kallt ute nu för längre stunder.

Men här är lite bilder på bygget just nu.

All plank runt om i marknivå är på plats, så nu kan man ej slinka under längre. ;)Väggen är uppe + lite till för kryp-innet. Det skall målar falurött naturligtvis.

Så en liten bild från andra sidan.


Det kommer att bli så bra så när det är klart. Kryp-innet kommer att vara hela längden på garagets baksida, så det kommer att finnas plats för tre whippets där att krypa in under när det kommer en skur ibland.

Nu två bilder från hundgården med hundarna. De gillar verkligen att vara här, för när jag tar ut valparna i koppel så drar dom mig dig och vill in och börja leka.

1 kommentar:

  1. Oj vad mycket roligt som hänt de senaste dagarna, riktigt roligt att höra att det går så bra! Väldigt fina kort på alla tre. Hundgården blir ju kanon, bra att de trivs där.

    SvaraRadera