tisdag 1 september 2009

Bakslag under natten

När vi vaknade i morse och kom ner så möttes vi av bajs massor i hagen som de glatt trampade runt i. Det var bara att börja tvätta tassar och sedan ut med dom så golvet kunde skrubbas. Jaha! då var man igång igen då ! Vi gör fantastiska framsteg med Gizmo som från början var riktigt jäklig, men har nu blivit så mycket bättre att vi skäms när vi tänker på att vi hade återköps tankar angående honom. Kommer ej på tal nu. Mojo där emot har vi lite jobbigt med, för himmel vad han låter. Vi tror att vi köpt en kanarie fågel för det är ett ylande och visslande samt gnällande nästa hela tiden han är vaken. Han försöker fortfarande att kätra över hagen men har ej lyckats (ännu) sedan den höjdes.

De har fått varit ute och lekt på altanen igen med Milo och det går bättre och bättre med dom och Milo är försiktigare idag än tidigare, men vi ser att Gizmo är den han är intreserad av som bus/lek kompis, Mojo är den han ligger och gosar med.

Det kissas inne fortfarande men idag så har det varit bättre än igår. Inget har hänt med hundgården idag men jag är ej orolig, lite vila har han mannen min rätt till tycker jag.

De har båda igen legat och gosat och sovit i soffan med oss och det är dessa stunder som är bäst på olika sätt. De är tysta (nästan) för de vill vara  hos oss och ej i hagen och då mindre yl och bråk. Det andra är att de är så gosiga där de ligger och sträcker ut sig.


Stackars Milo som inte vågar ligga på sin plats utan lämnar ifrån sig den och intar sin låda istället.

Det löser sig nog när valparna vuxit till sig lite och slutat att bita honom i snoppen och pungen då de tror att de kan dia honom. Ser fram emot att se alla tre gosande ihop.

Natti Natti...Zzzzzzzz....

1 kommentar:

  1. Vad skönt att det har ordnat sig, du ska se att Mojo lugnar ner sig med ylandet vad det lider.

    SvaraRadera