torsdag 13 augusti 2009

Besök hos Uppfödaren Allettes


Då var det dags att hälsa på valparna hos Allettes i Vansbro. Resan tog 3 timmar med ett stopp i Rättvik för en kopp té. När vi väl kom fram och Allette hälsade oss välkomna så kom välkomst komitén fram!!!


Jag blev helt salig när jag möttes av denna syn. Vilka raringar! De hoppade och gnällde och gnydde och svansarna gick som propellrar! Jag böjde mig ned över grinden och de började hoppa upp mot mig för att pussas och de nästan klättrade på varandra för att komma fram.
Oj oj oj! Jag bara vart tvungen att gå in till dom så jag fick sätta mig ned bland dom.
Min man gick in först och blev attackerad av valparna.

Sedan var det min tur.....

Detta var en otrolig känsla! Jag hade 6 st som hängde i mitt hår (en syns ej på bilden men hänger bakom mig på höger sida) evå försökte att snöra upp skosnörerna och tuggade på mina skor och andra slickade, snuttade eller tuggade på fingrarna. Det var helt underbart att sitta bland dom små liven. Jag skrattade hejdlöst och de gjorde uppfödaren med när hon såg detta.

Efter ett tag så vart det dags att börja fotografera de två valpar jag köpt och kameran började gå varm. Här kommer några bilder av dom, Gizmo och Mojo.Milo ville så gärna komma in han med och hälsa på alla valparna men han fick ej det.Jag och Allette pratar om valparna och allt runt om dom medans vi tittar på valparna som springer runt i valp hundgården.

1 kommentar:

  1. Hejsan, dom är så fina båda två Gizmo och Mojo.ripp64

    SvaraRadera