lördag 31 maj 2008

OJ vilken härlig dag! Solen skiner och det är VARMT! och vi skall till valpträff uppe i Vansbro. Milo skall för första gången få träffa andra Whippets och jag hoppades att han ej skulle vara lika feg som han är emot alla andra hundar som han träffar, men det visade sig att han var lika feg. Nåja, det kan vi leva med. När vi väl kom fram så blev vi båda förvånade att det var så många som kommit, vi var i "Whippet Heaven", Whippets överallt! Härligt!!

Vi började med en promenad med alla hundar som jag tappade räkningen på men det var nog mellan 15-20st (Återkommer med rätta siffror senare), sedan så fick hundarna sitta i burar för att vila, så Milo fick för första gången sitta i en bur, och till min stora glädje så var han helt OK med det. Inga problem där inte! Bra Milo!


Medans hundarna vilade och vissa sov så åt vi övriga en härlig lunch och pratade Whippets. Efter det så var det dags för fotograferingar. Det gjordes familjevis, så när första familjen fotograferades så väntade vi övriga snällt på vår tur och när det var dags för oss så bytte vi plats. Här är Milos hela familj utom en från Göteborg som tyvärr ej kunde komma (Sally). Så först har vi Pappa Travis och Mamma Tosca, därefter valparna och då de två pojkarna först, Batman och Milo (Joker) sedan kommer tjejerna Tess, Blackie och BollaNär familjefotot är taget så ärdet dags för "poserings" fotona (Bättre kommer senare drån Allette´s dotter Elisabeth) och här är ett av de som min man tog, och vist är han fin?
Stolt Matte

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar