onsdag 5 mars 2008

Halv dag för Milo.

Idag hade jag enhalvdag på kursen så jag slutade 12:00 vilket var bra för Milo. När jag kom hem så hade han kissat på tidningarna som jag lade ut igen igårkväll, men skvätt på två ställen i köket, annars så var allt OK. Vissserligen så hade han busat med tidningspappret vilket fanns överallt när jag kom hem, men han har busat med tidningarna förut så det var inget nytt. Det var bara att samla ihop allt och ner i soporna och torka upp kisset. Vi gick ut och han var desperat att bajsa så fort som möjligt så jag var glad att han lyckades hålla seg för att inte göra det inne igen. Han fick så mycket beröm och han vart så glad, men längre ville han inte gå utan envisades omatt gå hem till trädgården igen och springa omkring där ett tag och visa matte hur duktig han blivit att hoppa upp på muren som delar infarten till garaget och ytan där växthuset står. Han var så mallig så att han kunde hoppa upp där nu. Han är för söt. Så var det dags att gå in och han rusade runt huset och förbi mig i raketfart och satte sig vid dörren och väntade på mig. Jag öppnade dörren och sade åt honom att stanna innanför dörren vilket han gjorde så jag kunde torka tassarna som vanligt innan halsbandet åker av och han rusar in till vattenskålen för en slurk.

Jag fixade en mugg té och öppnade dörren till vardagsrummet och Milo rusade in och väntade p mig att jag skulle lägga filten på soffan och sätta mig så han kunde få komma upp brevid mig igen medans jag kollar mailen på min bärbara och invänta min mans hemkomst.

När han kom hem ( drygt en timme senare) så tog vi Milo ut igen och Nu ville han gå utanför tomtens gränser (han är lite rolig när det gäller detta och vill oftast att vi båda är med för att han skall göra det) och kom ner till åkerängarna och han fick springa lös igen och verkligen sträcka ut sig. OJ vilken fart han kommer upp i nu och Hoppar som en tok! Han är så härlig när han sätter igång och vi är båda så glada över honom. Bättre hund får man nog leta efter. Helt underbar är han och min man har blivit helt såld och blivit övertygad att Whippets är en härlig ras. Han ringer om dagarna för att kolla hur Milo mår och att allt är OK med honom. Så nu har han till och med rekomenderat sin mamma att om hon bestämmer sig för att köpa en hund till att då skaffa en Whippet. Inte illa !! ;-)

Nu ligger Milo helt utslagen efter springandet och sover i sin lilla säng på övervåningen där vi har våra datorer och vi kan alla vara tillsammans.

Se själva hur han nu sover här hos oss. Bilden är tagen för några sekunder sedan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar