söndag 3 februari 2008

Aj aj aj!!!

Vaknade upp tidigt i morse och hade lovat min man att han skulle få sova ut denna morgon, så det var upp till mig att ta ut Milo första gången. Jag satte mig upp och kom på att jag stukade foten kvällen innan då jag kände att det gjorde ont. Men inte så ont som det gjorde när jag ställde mig upp!!!! Jag bet ihop och stod still ett tag för att vänja mig med smärtan innan jag började att hasa mig fram mot Milo för att lyfta upp honom och bära ut honom från sovrummet INNAN min man vaknar. Jag bar ned honom för trapporna med en fot som pulserade av smärta, men ut skulle vi. Ställde ned Milo på golvet och satte på honom kopplet och jag körde ned fötterna i skorna och vi gick ut. Nedrans vad ont det gjorde i foten och stel hade den blivit. Nåja, jag har gjort detta två gånger tidigare som liten så jag var van.

När vi kom in så tog jag mig två TREO och svepte dom och lade mig på soffan i vardagsrummet för att vila foten och invänta min man att vakna. Milo lekte med sina leksaker och var lycklig och det är ju bra. Sedan så ville han komma upp och gosa med mig en stund och det fick han. Efter en timme så ville han ned till sin egen säng och sova vidare där. Jag passade nu på att brodera lite och surfa på nätet på min bärbara som jag har på nedre plan.

09:45 vaknade min man och kom ned och vi åt frukost ihop. Resten av dagen tog min man ut Milo varje gång då jag ej kunde stå på foten. Men mot kvällen så kände jag att foten började kännas lite bättre och svullnaden hade gått ned en hel del. Härligt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar